Lek isolatieglas Swifterbant

Door Kienglas

Lek isolatieglas Swifterbant

Lek isolatie glas kan komen door slecht onderhoud. Als uw kit niet goed is bijgewerkt of is verouderd, dan kan er lucht tussen de ramen komen. Dit gaat condenseren en zo merkt u dat de ruiten lek zijn. Op de meeste dubbelglas ruiten zit 10 jaar garantie. Mocht deze garantietermijn zijn verstreken, dan is het waarschijnlijk nodig om uw oude ruiten te vervangen. KIEN glas kan uw isolatieglas vervangen.

 

Isolatieglas kapot? Kien Glas helpt!

Om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen, helpt Kien Glas waar we kunnen. Als we de juiste maat glaswerk op voorraad hebben kunnen we direct uw kapotte ruit vervangen. Mocht het zo zijn dat wij deze maat moeten bestellen, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Meestal kunnen wij binnen een dag tot maximaal enkele dagen de originele maat plaatsen. Ook helpen wij bij de afhandeling van het verzekeringswerk indien dit van toepassing is. We vullen samen met u de benodigde papieren in. In de meeste gevallen kunnen wij via uw glasschadeverzekering alle zaken direct regelen. U hoeft alleen maar een handtekening te zetten en u ziet geen rekening op uw deurmat! Glas kapot? Kien bellen!

Kien Glas, ook voor advies

Kien Glas kan u, indien gewenst, ook bijstaan met professioneel advies over toekomstige inperkingen van glasschade en u wijzen op mogelijke aanwezige risico’s. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel scenario’s gezien en kunnen u vanuit ons perspectief een hoop nuttige informatie verschaffen over de “do’s en dont’s” op glasgebied.

Lek isolatieglas Swifterbant? Direct KIEN bellen! 06 – 25 04 12 51. Wij staan direct tot uw beschikking!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51