Glaszetter nodig?

Zoek niet verder!

Heeft u NU een glaszetter nodig? Bel Glaszettersbedrijf KIEN!

Glasschade komt altijd ongelegen. Midden in de nacht of in het weekend breekt er een raam of deur. Zoals in onderstaande video te zien is, bijvoorbeeld bij een inbraak bij uw bedrijf. Ook na braakschade staan wij dag en nacht voor u klaar!

Glaszetter nodig? KIEN: Uw glasservice in de regio Almere regelt alles voor u!

Met name als er glasschade optreedt is het slim om voor KIEN te kiezen. Waarom? KIEN regelt alles voor u. Het beleven van een glasschade geval is al vervelend genoeg voor u, en u zit dan niet op administratieve rompslomp te wachten. Met slechts 1 handtekening regelt KIEN alles voor u omtrent uw ruitschade via uw glasverzekering. Geen slapeloze nachten meer en een degelijke oplossing in een mum van tijd geplaatst!

Op 19 november werd er een ramkraak gepleegd op de Plus supermarkt aan de Meistraat in Almere. De complete pui was eruit gereden. Glaszettersbedrijf Kien was snel ter plaatse om het glas op te ruimen en nooddeuren te plaatsen. Wij hebben alle zorg op het gebied van opruimen en het veilig kunnen afsluiten van de winkel uit handen genomen.

 

Kien Glas

Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw vakman voor Flevoland en omstreken. Glaszettersbedrijf KIEN heeft meer dan 30 jaar praktijkervaring in het glaswerk. Bij ons staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. U krijgt bij KIEN altijd een eerlijk advies, gericht op veiligheid, kwaliteit en altijd rekening houdend met uw te spenderen budget.

Aantrekkelijke aanbieding

Uw opdracht uitbesteden aan glaszettersbedrijf KIEN levert u een aantal aantrekkelijke voordelen op! Terugkerende klanten krijgen bijvoorbeeld een vaste korting, en als wij tijdens onze werkzaamheden lekke isolatieruiten tegenkomen doen wij u een aantrekkelijke aanbieding om u te ontzorgen met een goed onderhoudsplan

Daarom KIEN!

glaszetter nodig

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51