Glas kapot Swifterbant

Laat het repareren door Kienglas

Glas kapot Swifterbant

Is uw glas kapot gegaan en woont u in de omgeving van Swifterbant? Geheel gebroken of een barst in uw ruit? Kien Glas uit Swifterbant helpt u snel en voordelig! Het is uitermate vervelend als uw glas kapot is gegaan. Ruitschade is vervelend en geeft veel regelwerk. Vaak is er ook een hoop rommel. Alles zit onder het glas en waarschijnlijk heeft u ook randschade. Kortom: Een kapot glas geeft veel overlast.

Glas kapot? Kien Glas helpt!

Om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen, helpt Kien Glas waar we kunnen. Als we de juiste maat glaswerk op voorraad hebben kunnen we direct uw kapotte ruit vervangen. Mocht het zo zijn dat wij deze maat moeten bestellen, dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Meestal kunnen wij binnen een dag tot maximaal enkele dagen de originele maat plaatsen. Ook helpen wij bij de afhandeling van het verzekeringswerk. We vullen samen met u de benodigde papieren in. In de meeste gevallen kunnen wij via uw glasschadeverzekering alle zaken direct regelen. U hoeft alleen maar een handtekening te zetten en u ziet geen rekening op uw deurmat! Glas kapot? Kien bellen!

Kien Glas, ook voor advies bij glasschade

Kien Glas kan u, indien gewenst, ook bijstaan met professioneel advies over toekomstige inperkingen van glasschade en u wijzen op mogelijke aanwezige risico’s. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel scenario’s gezien en kunnen u vanuit ons perspectief een hoop nuttige informatie verschaffen over de “do’s en dont’s” op glasgebied.

Glas kapot? Direct bellen!

Is uw glas kapot? Bel dan nu met 06 – 25 04 12 51. Wij staan direct tot uw beschikking!

Glas kapot Swifterbant

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51