Ruit kapot Lelystad

Bel snel Kienglas

Ruit kapot Lelystad

Ruitschade? Kien Glas uit Almere helpt razendsnel!  Een ruit kapot, gebroken glas of andere ruitschade is lastig en geeft veel geregel en rommel in en om uw woning of bedrijf. Alles zit onder de glasscherven en vaak zit u ook met andere kleine schades. Kortom: Een ruit kapot geeft veel hoofdpijn.

Uw ruit kapot? Kien Glas helpt snel, ook in Lelystad!

Om het regelwerk zoveel mogelijk te beperken helpt Kien Glas waar we kunnen. Als de juiste maat glaswerk op voorraad is, kan Kien Glas  direct uw beschadigde ruit vervangen. Mochten we de maat moeten bestellen zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand in ieder geval afgeschermd is voor ongewenste entree door middel van houten schermen bijvoorbeeld. Nagenoeg altijd kunnen wij binnen een dag tot enkele dagen de originele maat ruit weer terugplaatsen. Ook helpen wij bij de afhandeling met de verzekering. Samen met u vullen we de benodigde papieren in. In de meeste gevallen kunnen wij via uw glasschade verzekering alle zaken direct regelen. U hoeft alleen maar een handtekening te zetten en u ziet geen rekening op uw deurmat! Ruit kapot? Kien bellen!

Kien Glas, ook voor advies

Kien Glas kan u, indien gewenst, ook bijstaan met goed en concreet advies over de preventie van ruitschade en u wijzen op mogelijke aanwezige risico’s rondom uw woning of bedrijfspand. Met onze ruime  ervaring hebben wij al veel verschillende schades gezien en kunnen u vanuit ons perspectief een hoop nuttige informatie verschaffen over de “do’s en dont’s” op het gebied van glas.

Ruit kapot Lelystad? Direct bellen!

Is uw ruit kapot in Lelystad? Bel dan nu met 06 – 25 04 12 51. Wij staan direct tot uw beschikking!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51