Inbraakwerend glas Swifterbant

Door Kienglas

Inbraakwerend glas zorgt voor minder inbraken in Swifterbant

Met inbraakwerend glas verkleint u de kans op inbraak in uw woning of bedrijfspand aanzienlijk. Een inbraak is altijd vervelend. Behalve de ravage die de ongenode gasten achterlaten is het gevoel van veiligheid vaak ook weg. Daarom is het beter om te voorkomen dan te genezen. Met het aanschaffen en laten plaatsen van inbraakwerend glas beperkt u de inbraakkans in Swifterbant aanzienlijk.

Waarom kiezen voor inbraakwerend glas in Swifterbant

Als we de cijfers moeten geloven zien we een explosieve stijging van inbraken in Swifterbant. In de eerste helft van 2013 zagen we al meer dan 1000 inbraken. Een explosieve stijging van meer dan 20%. Het is een prettig gevoel dat uw woning of bedrijf voorzien is inbraakwerend glas, naast wellicht een elektronisch alarmsysteem.

Hoe werkt inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas is voorzien van ragfijne doch enorm sterke metalen draden die in het raam zijn “geweven”. Ook is er inbraakwerend glas beschikbaar dat voorzien is van een ijzersterk folie. Als de inbreker de ruit probeert stuk te slaan, breekt de ruit wel enigszins, maar hij verbrijzelt niet. Het net van metaal of de folie houdt alle gebroken stukjes glas op zijn plek zodat de inbreker er bijzonder lastig en meestal niet zonder kleerscheuren doorheen komt. Het effectief kapot maken van brandwerend glas is dermate lastig dat inbrekers uw pand of woning het liefst direct links laten liggen. U moet zo denken: Een inbreker is een opportunist. Hij wil eenvoudig toegang krijgen en zijn of haar kans grijpen. Hoe moeilijker u het de inbreker maakt, des te sneller zullen ze uw woning links laten liggen.

Heeft u interesse in inbraakwerend glas?

Heeft u interesse in inbraakwerend glas? Neem dan contact op met KIEN Glas. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van inbraakwerend glas en denken met u mee om uw woning of bedrijfspand zo veilig mogelijk te maken!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51