Inbraakschade Zeewolde

Bel snel Kienglas

Inbraakschade Zeewolde: Glaszettersbedrijf KIEN helpt u direct!

Inbraakschade is ontzettend vervelend. Het geeft naast een hoop rommel ook een zeer onveilig gevoel als u met een kapotte ruit of deur blijft zitten. Op zo’n moment heeft u behoefte aan een partij die direct kan schakelen en u volledig kan ontzorgen wat betreft de afhandeling van de inbraakschade met uw verzekering. Gelukkig heeft u ons gevonden, Glaszettersbedrijf KIEN: specialist inbraakschade Zeewolde.

Eerste hulp bij inbraakschade: bel Glaszettersbedrijf KIEN!

Bel direct met Glaszettersbedrijf KIEN om uw inbraakschade te melden. Wij repareren uw gebroken ruit of deur zo snel mogelijk. Met één handtekening van u kunnen wij niet alleen uw inbraakschade repareren, maar ook alles direct met uw verzekering regelen. Wel zo makkelijk! Wij factureren direct aan uw verzekeringsmaatschappij, dus u heeft hier geen omkijken meer naar.

U vindt onze contactgegevens in de balken boven- en onderaan deze website; u kunt ook op de pagina contact ons e-mailformulier invullen. Schroom niet om te bellen, ook al is het laat. Wij staan gewoon voor u klaar.

Uw huis of pand weer netjes afgesloten

Nadat u ons heeft gebeld, zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur bij u langs komt om de schade te repareren. We hebben het meeste enkel glas op voorraad in onze mobiele werkplaats, dus dat kunnen we in de meeste gevallen vrijwel direct plaatsen. Mocht het zo zijn dat wij niet direct uw ruit of deur op maat kunnen leveren, dan zorgen wij in ieder geval voor een veilige afwerking van de plaats van de inbraak. Kapotte ramen of deuren maken wij weer keurig afsluitbaar, zodat u weer met een gerust hart kunt slapen.

– Glaszettersbedrijf KIEN, specialist inbraakschade Zeewolde

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51