Ruitschade in Dronten

Bel snel met Kien Glas

Glaszettersbedrijf Kien Glas repareert ruitschade in Dronten

Heeft u ruitschade in Dronten? Dan bent u direct op zoek naar een glaszettersbedrijf die snel kan opereren in Dronten. Voor spoed kunt u direct telefonisch contact opnemen op 06 – 25 04 12 51. Heeft u meer tijd? Lees dan eens rustig door.

Glaszettersbedrijf Kien Glas uit Dronten is er voor u als u direct hulp nodig heeft met betrekking tot glasschade. Glaszettersbedrijf Kien Glas is al geruime tijd actief in Dronten en lost problemen met ruitschade altijd naar tevredenheid op. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen. Gezien wij veel soorten ruiten direct uit voorraad kunnen leveren kunnen wij in de meeste gevallen direct een nieuwe ruit plaatsen. Hebben wij uw specifieke type ruit niet op voorraad? Geen probleem! Wij zorgen voor een passende noodoplossing en leveren de ruit altijd binnen 3 dagen.

Glaszettersbedrijf Kien Glas handelt alles af met uw verzekering in Dronten

Als u glasschade heeft is dat al vervelend genoeg. Een hoop rommel in en om huis of uw bedrijfspand en mogelijk bent u spullen kwijt door inbraak. Vaak is ook politie aanwezig waar u een en ander mee moet regelen. Zelfs als het om een ongelukje gaat geeft gebroken glas altijd een ravage. Daarom is het fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verzekering. Wij regelen alles voor u. De communicatie en de afhandeling van uw schade pakken wij in zijn geheel op. En dat is een prettige gedachte!

Neem snel contact op met glaszettersbedrijf Kien Glas in Dronten!

Heeft u ruitschade? Bel dan direct met glaszettersbedrijf Kien Glas. Wij helpen u snel en zorgen voor een prettige afhandeling in Dronten. Voor spoed kunt u direct telefonisch contact opnemen op 06 – 25 04 12 51.Voor zaken die geen spoed vereisen mag u natuurlijk ook altijd bellen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Wij factureren direct aan uw verzekeringsmaatschappij!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51