KIENglas

Glaszettersbedrijf Kien Glas Almere

Glaszettersbedrijf Kien Glas uit Almere

Glaszettersbedrijf Kien Glas uit Almere is er voor u als u direct hulp nodig heeft met betrekking tot glasschade in de regio Almere. Al vele jaren is glaszettersbedrijf Kien Glas een begrip in Almere. Waarom? Gezien onze locatie zijn wij altijd snel ter plaatse, dag en nacht, vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week. Wij hebben ook veel typen en soorten ruiten op voorraad zodat wij u meestal direct kunnen helpen. Daarnaast helpt glaszettersbedrijf Kien Glas u door de communicatie en administratie met uw verzekering uit handen te nemen.

glaszettersbedrijf Kien Glas uit Almere

Kien Glas uit Almere handelt alles af met uw verzekering

Als u glasschade heeft is dat al vervelend genoeg. Een hoop rommel in en om huis of uw bedrijfspand en mogelijk bent u spullen kwijt door inbraak. Vaak is ook politie aanwezig waar u een en ander mee moet regelen. Zelfs als het om een ongelukje gaat geeft gebroken glas altijd een ravage. Daarom is het fijn dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verzekering. Wij regelen alles voor u. De communicatie en de afhandeling van uw schade pakken wij in zijn geheel op. En dat is een prettige gedachte!

Neem snel contact op met glaszettersbedrijf Kien Glas uit Almere!

Heeft u ruitschade? Bel dan direct met glaszettersbedrijf Kien Glas uit Almere. Wij helpen u snel en zorgen voor een prettige afhandeling. Voor spoed kunt u direct telefonisch contact opnemen op 06 – 25 04 12 51.Voor zaken die geen spoed vereisen mag u natuurlijk ook altijd bellen of contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Wij factureren direct aan uw verzekeringsmaatschappij!