Glasschade Zeewolde

Laat het repareren door Kienglas

Glasschade Zeewolde? KIEN helpt u direct!

Glasschade is ontzettend vervelend. Veelal gaat glasschade of ruitschade gepaard met een hoop rommel als het glas kapot gaat en soms zelfs met diefstal of geweld. In veel gevallen heeft u op zo’n moment behoefte aan een partij die direct kan schakelen en u volledig kan ontzorgen met betrekking tot de afhandeling van de schade met uw verzekering.

Eerste hulp bij glasschade: Glaszettersbedrijf KIEN!

U bent slechts 1 telefoontje verwijderd van onze totaalservice! Bel direct met Glaszettersbedrijf KIEN om uw ruitschade te melden en wij repareren uw glassysteem zo snel mogelijk! Wij hebben slechts 1 handtekening nodig om niet alleen uw glasschade te verhelpen, maar ook alles direct met uw verzekering te regelen. Wel zo makkelijk!

Wij plaatsen glas of verzorgen een noodoplossing

Glaszettersbedrijf KIEN heeft het meeste enkelglas veelal op voorraad in onze mobiele werkplaats. Mochten wij niet direct uw glas kunnen leveren, dan zorgen wij ervoor dat de plek waar de schade is opgetreden veilig voor u is. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een noodraam of deur van hout. Wij zorgen er voor dat u niet wakker hoeft te liggen van glasschade. Wij bestellen de juiste maat glas en kunnen dit vaak nog dezelfde week bij u plaatsen.

Dubbel glas

Als uw warmtewerende glas gebroken is, dan bestellen wij voor u een passende ruit en komen deze zo snel als mogelijk weer bij u plaatsen

 Glasschade Zeewolde? KIEN BELLEN! 06 – 25 04 12 51

Wij factureren direct aan uw verzekeringsmaatschappij!

glasschade zeewolde

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51