Ruit kapot Swifterbant

Door Kienglas

Ruit kapot Swifterbant

Is uw ruit kapot? Kien Glas uit Almere helpt snel en voordelig. Kapotte ruiten, stuk glas of overige ruitschade is vervelend en geeft veel regelwerk en rommel in en om uw verblijf. Alles zit onder het glas en vaak zit u ook met randschade. Kortom: Een ruit kapot geeft veel overlast.

Ruit kapot Swifterbant? Kien Glas helpt!

Om uw zorgen zoveel mogelijk te beperken helpt Kien Glas waar we kunnen. Als we de juiste maat glaswerk op voorraad hebben kunnen we direct uw kapotte ruit vervangen. Mochten wij deze maat moeten bestellen zorgen wij altijd eerst voor een passende oplossing. Meestal kunnen wij binnen een dag tot maximaal enkele dagen de originele maat plaatsen. Ook helpen wij bij de afhandeling van het verzekeringswerk. We vullen samen met u de benodigde papieren in. In de meeste gevallen kunnen wij via uw glasschade verzekering alle zaken direct regelen. U hoeft alleen maar een handtekening te zetten en u ziet geen rekening op uw deurmat! Ruit kapot? Kien bellen!

Kien Glas, ook voor advies

Kien Glas kan u, indien gewenst, ook bijstaan met professioneel advies over toekomstige inperkingen van ruitschade en u wijzen op mogelijke aanwezige risico’s. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel scenario’s gezien en kunnen u vanuit ons perspectief een hoop nuttige informatie verschaffen over de “do’s en dont’s” op glasgebied.

Ruit kapot Swifterbant? Direct bellen!

Is uw ruit kapot? Bel dan nu met 06 – 25 04 12 51. Wij staan direct tot uw beschikking!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51