Inbraakwerend glas Lelystad

Door Kienglas

Inbraakwerend glas voor preventie van inbraak in Lelystad

Door het toepassen van inbraakwerend glas kunt u de kans op inbraak in uw woning, tuinhuis of bedrijfspand behoorlijk verkleinen. De schade die een inbraak met zich meebrengt is allesbehalve prettig, en dan hebben we het nog niet over het gevoel van onveiligheid bij u en uw gezin. Het is dan ook raadzaam om een inbraak te voorkomen. Met het aanschaffen en laten plaatsen van inbraakwerend glas beperkt u de inbraakkans in Lelystad aanzienlijk.

Waarom inbraakwerend glas plaatsen in Lelystad?

In 2013 is het aantal inbraken wederom gestegen met 9,4%. Ook is er een toename te zien van inbraak in tuinhuizen, schuren en garages.  In totaal waren er in 2013 348 succesvolle inbraken gepleegd in Lelystad en 60 succesvolle inbraken in tuinhuizen, schuren en garages. Het is een prettig gevoel dat uw woning of bedrijf voorzien is inbraakwerend glas, naast wellicht een elektronisch alarmsysteem.

Hoe werkt inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas is voorzien van ragfijne doch enorm sterke metalen draden die in het raam zijn “geweven”. Ook is er inbraakwerend glas beschikbaar dat voorzien is van een ijzersterk folie. Als de inbreker de ruit probeert stuk te slaan, breekt de ruit wel enigszins, maar hij verbrijzelt niet. Het net van metaal of de folie houdt alle gebroken stukjes glas op zijn plek zodat de inbreker er bijzonder lastig en meestal niet zonder kleerscheuren doorheen komt. Het effectief kapot maken van brandwerend glas is dermate lastig dat inbrekers uw pand of woning het liefst direct links laten liggen. U moet zo denken: Een inbreker is een opportunist. Hij wil eenvoudig toegang krijgen en zijn of haar kans grijpen. Hoe moeilijker u het de inbreker maakt, des te sneller zullen ze uw woning links laten liggen.

Heeft u interesse in inbraakwerend glas?

Heeft u interesse in inbraakwerend glas? Neem dan contact op met KIEN Glas. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van inbraakwerend glas en denken met u mee om uw woning of bedrijfspand zo veilig mogelijk te maken!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51