Inbraakschade

Bel snel Kienglas

Inbraakschade? KIEN uit Almere helpt u direct!

Inbraakschade is ontzettend vervelend. Het geeft naast een hoop rommel ook een zeer onveilig gevoel als u met een kapotte ruit of deur blijft zitten. Waarschijnlijk heeft u behoefte aan een partij die direct kan schakelen en u volledig kan ontzorgen met betrekking tot de afhandeling van de braakschade met uw verzekering.

Eerste hulp bij inbraakschade: Glaszettersbedrijf KIEN!

Bel direct met Glaszettersbedrijf KIEN om uw inbraakschade te melden en wij repareren uw gebroken ruit of deur zo snel als mogelijk! Wij hebben slechts 1 handtekening nodig om niet alleen uw inbraakschade op te lossen, maar ook alles direct met uw verzekering te regelen. Wel zo makkelijk! U bent slechts 1 telefoontje verwijderd van onze totaalservice!

Uw huis of pand weer netjes afgesloten

Glaszettersbedrijf KIEN heeft het meeste enkelglas veelal op voorraad in onze mobiele werkplaats. Mocht het zo zijn dat wij niet direct uw ruit of deur op maakt kunnen leveren, dan zorgen wij ervoor dat de plek waar de schade is opgetreden veilig voor u is. Wij zorgen ervoor dat kapotte ramen of deuren weer keurig afsluitbaar zijn en u met een gerust hart weer kunt slapen.

Wij factureren direct aan uw verzekeringsmaatschappij!

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51