Glasservice Lelystad

Laat uw glas repareren door Kienglas

Glasservice Lelystad? Glaszettersbedrijf KIEN bellen!

Glasservice Lelystad | Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw betrouwbare glaszetter voor de regio Flevoland en omstreken. Glaszettersbedrijf KIEN bezit meer dan 30 jaar aan praktijkervaring in het zetten van glas en repareren van ruitschades. Bij glasservice Lelystad staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. U krijgt bij KIEN altijd een eerlijk advies gericht op veiligheid, kwaliteit en altijd rekening houdend met uw portemonnee.

KIEN: Uw glasservice in de regio Lelystad regelt alles voor u!

Uw opdracht uitbesteden aan glaszettersbedrijf KIEN levert u een aantal fijne voordelen op! Komt u terug als bestaande klant? Dan ontvangt u een vaste korting, en als wij tijdens onze werkzaamheden lekke isolatieruiten tegenkomen doen wij u een aantrekkelijke aanbieding om preventief te handelen met een goed onderhoudsplan.

Glasschade? Wij helpen als uw glas kapot is!

Met name als er glas- en ruitschade optreedt is het slim om voor KIEN te kiezen. Waarom? KIEN regelt alles voor u. Het beleven van een glasschade geval is al vervelend genoeg voor u, en u zit dan niet op administratieve rompslomp te wachten. Met slechts 1 handtekening regelt KIEN alles voor u omtrent uw ruitschade via uw glasverzekering. Geen slapeloze nachten meer en een degelijke oplossing in een mum van tijd geplaatst!

Wist u dat?

Wist u dat KIEN ook ventilatieroosters onderhoudt en reviseert?

Daarom KIEN!

glasservice lelystad

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51