Glasservice Huizen

Laat uw glas repareren door Kienglas

Glasservice Huizen? Glaszettersbedrijf KIEN bellen!

Glasservice Huizen | Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw betrouwbare glaszetter in de regio Flevoland en omstreken. Met meer dan 30 jaar praktijkervaring in het zetten van glas en het repareren van ruitschades mag Glaszettersbedrijf KIEN zich een echte vakspecialist noemen. Bij glasservice Huizen staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. U krijgt bij KIEN altijd een eerlijk advies gericht op veiligheid, kwaliteit en altijd rekening houdend met uw portemonnee.

KIEN: Glasservice Huizen regelt alles voor u!

Uw opdracht uitbesteden aan glaszettersbedrijf KIEN levert u een aantal fijne voordelen op! Wanneer u als klant terug komt ontvangt u een vaste korting en wanneer wij tijdens onze werkzaamheden lekke isolatieruiten tegenkomen doen wij u een aantrekkelijke aanbieding om preventief te handelen met een goed onderhoudsplan.

Glasschade? Wij helpen als uw glas kapot is.

Wanneer er glas- en ruitschade optreedt is het slim om voor KIEN te kiezen. Waarom? KIEN regelt alles voor u. Het beleven van een glasschade geval is al vervelend genoeg voor u, en u zit dan niet op administratieve rompslomp te wachten. Met slechts 1 krabbel zorgt KIEN dat alles voor u, omtrent uw ruitschade, via uw glasverzekering geregeld wordt. Geen zorgen meer en een degelijke oplossing in een mum van tijd geplaatst!

Wist u dat?

Wist u dat KIEN ook ventilatieroosters onderhoudt en reviseert?

Daarom KIEN!

glasservice huizen

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51