Glasservice Almere

Laat uw glas repareren door Kienglas

Glasservice Almere? Glaszettersbedrijf KIEN bellen!

Glasservice Almere. Glaszettersbedrijf KIEN uit Almere is uw vakman voor Flevoland en omstreken. Glaszettersbedrijf KIEN bezit meer dan 30 jaar aan praktijkervaring in het glaswerk. Als glasservice Almere staat betrouwbaarheid en kwaliteit voorop. U krijgt bij KIEN altijd een eerlijk advies, gericht op veiligheid, kwaliteit en altijd rekening houdend met uw te spenderen budget.

KIEN: Uw glasservice in de regio Almere regelt alles voor u!

Uw opdracht uitbesteden aan glaszettersbedrijf KIEN levert u een aantal aantrekkelijke voordelen op! Terugkerende klanten krijgen bijvoorbeeld een vaste korting, en als wij tijdens onze werkzaamheden lekke isolatieruiten tegenkomen doen wij u een aantrekkelijke aanbieding om u te ontzorgen met een goed onderhoudsplan.

Glasschade

Met name als er glasschade optreedt is het slim om voor KIEN te kiezen. Waarom? KIEN regelt alles voor u. Het beleven van een glasschade geval is al vervelend genoeg voor u, en u zit dan niet op administratieve rompslomp te wachten. Met slechts 1 handtekening regelt KIEN alles voor u omtrent uw ruitschade via uw glasverzekering. Geen slapeloze nachten meer en een degelijke oplossing in een mum van tijd geplaatst!

Wist u dat?

Wist u dat KIEN ook ventilatieroosters onderhoudt en reviseert?

Daarom KIEN!

glasservice almere

Wilt u een offerte of contact met ons opnemen? Maak dan gebruik van de onderstaande n.a.w. gegevens:

Glaszettersbedrijf K.I.E.N.

Mob 06 – 25 04 12 51